Årets sikkerhedsvirksomhed 2017

Gunnebo kåret som Årets sikkerhedsvirksomhed 2017.

Gunnebo Nordic fik på Security User Expos sikkerhedsbanket overrakt prisen Årets sikkerhedsvirksomhed. Prisen bliver hvert år uddelt af magasinet Detektor i samarbejde med SikkerhedsBranchen.​


 

​Gunnebo har de sidste mange år arbejdet fokuseret på at styrke salget på sikkerhedsløsninger med ekstra høje klassificeringer, for at at kunne beskytte mennesker, steder og områder mod angreb med f.eks. skud, brand, eksplosion og manuelle​ angreb. 
Læs mere om sikring af bygninger og mennesker her
Derudover har Gunnebo været aktiv indenfor sikring af kontanter i brancher som f.eks. finansverden, CIT og detail.

Begrundelsen for denne udmærkelse er: "Gunnebo har ikke bare været en spiller på sikringsmarkedet i årtier, men også en drivende kraft bag foreningen SikkerhedsBranchen siden dens tidlige dage. De sidste år har virksomheden været særdeles aktiv indenfor terrorsikring, sikring af kontanter og den politiske kamp for at bevare danskernes ret til at bruge kontanter. Derudover har Gunnebo engageret sig i SikkerhedsBranchens mekaniske udvalg og varetaget formandsposten gennem mange år"


 

Tom Christensen, Nordic Director, modtog prisen på vegne af A/S Gunnebo Nordic.


 

"Det er fantastisk at kunne fejre denne succes og positive anerkendelse fra vores branche", udtaler Tom Christensen.

​ 

​Terrorkonference 

I løbet af Security User Expo afholdtes en terrorkonference, hvor Henrik Hansen fra A/S Gunnebo Nordic holdte et indlæg om skudsikring, hvor han bl.a. præsenterede den nye sikkerhedsdør DarTek IA-K47 som går udover standarden og tester mod Kalashnikov.

Læs mere om terrorsikring af bygninger her

Terrorkonference


 

 

årets sikkerhedsvirksomhed 2017
 

Tom Christensen (th) sammen med ansvarshavende redaktør for fagbladet Detektor, Lennart Alexandrie, der står bag prisen.​

årets sikkerhedsvirksomhed
 

Repræsentanter fra salg, marketing, økonomi og service/projekt i A/S Gunnebo Nordic.

Security user expo 2017​Gunnebos stand på Security User Expo 2017.