Showroom og konference

​Hvordan betjener man Speed Gates? Hvordan er det at gå igennem personsluser? Kan jeg få en introduktion til brug af bankbokse? Som kunde hos Gunnebo kan du nemt få svar på alle dine spørgsmål om sikkerhed ved at besøge vores showroom i Taastrup. Her får du adgang til at opleve og afprøve vores sikkerhedsprodukter.

 

Seminarer tilpasset din virksomheds behov
Vi udstiller ikke blot en bred vifte af produkter, vi afholder også seminarer for kunder og samarbejdspartnere om, hvordan vores produkter skaber en mere sikker verden. Du og dine kolleger kan eksempelvis en få introduktion til nye produkter, nye sikkerhedsprocedurer m.m. på skræddersyede, lukkede arrangementer enten på dansk, svensk eller engelsk. Hos os kan du få al den viden, du har brug for, for at opnå maksimalt udbytte af dine sikkerhedsløsninger.

 

Showroom og konference 


Afhold interne seminarer hos os
Det er også muligt at leje vores showroom, hvis din virksomhed ønsker at oplære egne nye medarbejdere, dele erfaringer internt og helt generelt vil styrke jeres teamwork hos jer vedrørende sikkerhed. Vi stiller vores produkter til rådighed, sådan at du som kunde eller samarbejdspartner opnår de perfekte rammer til jeres interne seminarer.

 

Faciliteter
Vi glæder os til tage imod dig og dine kolleger i vores showroom. Ud over et bredt udsnit af Gunnebos forskellige sikkerhedsløsninger har vi plads til 40 siddende personer og selvfølgelig alt fornødent AV-udstyr og mulighed for forplejning. Kontakt tine.madsen@gunnebo.com hvis du ønsker at vide mere.

 

Vi deler viden
Gunnebos showroom er ligeledes omdrejningspunkt for vores egen oplæring, træning og efteruddannelse. Vi er en global virksomhed, som deler viden på tværs af grænser og udvikler hinandens kompetencer. Du kan føle dig tryg ved vores ekspertise og ved at vælge Gunnebo som din sikkerhedspartner.