BBVA Bancomer i Mexico

Deres historie:

Mexicos største finansielle institution, og landets førende bank med over 1.700 filialer. Banken blev grundlagt i Mexico City i 1932 og ejes af Grupo Financiero BBVA Bancomer, en af Europas største finansielle koncerner. 

Deres mål:

Banken ønskede en partner til at styre den løbende forbedring af dets sikkerhed. Banken behøvede en leverandør, der kunne implementere sikkerhedsløsninger i nye filialer, og bringe mange af de eksisterende filialer op til et sikkerhedsstandard.

Gunnebos løsning:

Banken arbejdede sammen med Gunnebo og skabte en treårs-plan der skulle opgradere sikkerheden, startende med afdelinger i Mexicos centrale region. Rammeaftalen omfattede også nye installationer samt vedligeholdelse af sikkerhedsprodukter.

Deres fordele:

Sikring af at de eksisterende og nye sikkerhedsprodukter er inkluderet i en vedligeholdelseskontrakt, der beskytter BBVAs investering samt sikrer en højt drift.

Citat fra kunden:

"Med denne ordre understreger vi vores engagement i den løbende forbedring af banksikkerheden i Mexico," siger Carlos Sanroma, Institutional Security Manager hos BBVA Bancomer

​Carlos Sanroma, Institutional Security Manager hos BBVA Bancomer i Mexico.