Shell Danmark

Shell får et sikkert arbejdsmiljø hvor kassedifferencer elimineres og administration på bagkontoret reduceres.

Deres historie:

Shell er en global virksomhed med ca. 87.0100 ansatte i mere end 70 lande. Shells 44.000 tankstationer betjener over 20 mio kunder dagliget i hele verden.

Deres mål:

Et kontanthåndteringssystem, der ikke blot vil øge sikkerheden for de ansatte, men også levere en mere effektiv håndtering af kontanter i hele kæden.

Gunnebos løsning:

SafePayTM, er et sikkert og lukket system som sikrer penge fra det øjeblik det forlader kundens hånd til det ankommer til optællingscentralen.
Læs mere om SafePay her

Deres fordele:

Med ingen manuel håndtering af kontanter tilbydes et mere sikkert arbejdsmiljø, kassedifferencer elimineres og administration på bagkontoret reduceres.

Citat fra kunde:

"Systemet hjælper os med at øge sikkerheden og effektiviteten af kontanthåndterings processen" siger Maria Beck-Tange, Detail direktør for Shell Danmark. "Medarbejderene har været meget positive overfor initiativet. Dette er et vigtigt skridt imod at øge sikkerheden."

Løsning:

​Med ingen manuel håndtering af kontanter tilbydes et mere sikkert arbejdsmiljø, kassedifference elimineres og administration på bagkontoret reduceres.