Walmart i Brasilien

Walmart fokuserer på Loss Prevention & Risk Management sammen med Gunnebo 

Deres historie:

Verdens største netværk af supermarkeder, som opererer i 27 lande, har 2.2 millioner ansatte and havde indtægter for $466.7 billioner i 2012.

Deres mål:

At finde en leverandør til et langsigtet partnerskab med det rette niveau af teknisk kvalitet og operationel struktur. Walmart havde brug for en sikkerhedspartner, der kunne være involveret i alle faser af et projekt - lige fra design til at skabe skræddersyet processer, der opfylder virksomhedens mål.
 

Deres løsning:

Et anti-tyveri system under anvendelse af akustisk-magnetisk (AM) teknologi. Brugen af akryl antenner sikrer detektionsområdet fremragende, uden at miste fokus på vigtigheden af æstetik i detailhandlen.

 

Gunnebos løsning:

Gennem sin portefølje af udstyr beregnet til detailhandlen, kunne Gunnebo levere et komplet high-tech udvalg af tyverisikring systemer til at omfatte elektronisk varesikring ( EAS) , CCTV og indbrudsalarmer.

 ​Læs mere om vores Loss Prevention & Risk Management til detailhandlen her

Citat fra kunde:

"Vi er konstant på udkig efter nye teknologier i udstyr og systemer for at gennemføre den mest effektive løsning ," siger Paulo Polesi , Walmart daværende vicepræsident for Loss Prevention & Risk Management i Brasilien.