Beskyt servere mod EMP (Electro Magnetic Puls) og cyberangreb

Beskyttelse af servere hos regering, politi, forsvaret, efterretningstjenesten andre myndigheder samt virksomheder med følsomme oplysninger​​


Truslen fra cyberspionage mod danske myndigheder og private virksomheder er MEGET HØJ - Sådan står der i den nyeste rapport fra Center for Cybersikkerhed, der udkom i februar 2017.


Det er i særlig høj grad det danske statslige områder og især dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik, der er i cyberangreb. beskyttelse af serverefarezonen for cy​berspionage og angreb. I både 2015 og 2016 har udenlandske aktører forsøgt at få adgang til informationer via forskellige angreb, og Center for Cybersikkerhed, mener fortsat at truslen er høj. 

Forsknings- og højteknologiske private virksomheder samt virksomheder i visse geografiske områder, har ligeledes en trussel i mod sig grundet deres sensitive oplysninger, og et angreb kan betyde konkurrenceforringelse​.​


Sikkerhedsskab med EMP sikring og TEMPEST

beskyttelse af servere mod cyberangreb og solstorme. EMP skabeSkabet har en klasse SS!/EMP sikring og blev udviklet på vegne af forsvaret i Sverige. Skabet er en sikkerheds investering for offentlige myndigheder og forsknings- og udviklings virksomheder.

​​beskyt servere mod cyberangreb
​​