CBS - Spisestuerne får SafePay - “Det er bare så utroligt nemt!”

CBS kantine. SafepayMed SafePay har vi nul differencer, nul kø ved kontantkassen og nul personaleproblemer i forbindelse med kontanthåndteringen.

I kantinerne er udfordringen, at kunderne altid kommer på samme tid - nemlig i frikvartererne. Før skabte det lange køer til kassen. Det har Spisestuerne løst ved at indføre selvbetjening ved kasserne. Der er installeret betalings-øer, hvorved man kan betale med betalingskort ved flere terminaler.

- Men vi havde stadig den udfordring, at mange gerne vil betale kontant. Vores kunder betaler oftest mange og små beløb. I alt har vi ca. 8000 transaktioner pr. dag. Det betød, at der i kontantkassen var en masse manuel tællen og regnen.

Derudover var det også en tidsrøver, at gøre kassen op til fyraften. Der var dagligt tællefejl. Jeg vil skyde på, at vi havde ca. 30-50 kr. i minus – hver dag. Dette beløb er for lille til, at det kan betale sig at lede efter det, men stort nok til at det giver tab og ærgrelse over tid.

Med SafePay har vi nul differencer, nul kø ved kontantkassen og nul personaleproblemer i forbindelse med kontanthåndteringen.

Yderligere ønskede vi at personalet kunne frigøres fra kassen til at lave andre mere serviceorienterede opgaver, - siger Kim Frølund, teknisk ansvarlig hos Spisestuerne.

- Vi kontaktede derfor Gunnebo, som producerer SafePay(TM). Vi vidste nemlig, at SafePay også arbejder sammen med vores POS system, så installation ville være enkel.

Jeg kan kun anbefale systemet, som sikrer imod svind og tyveri – og måske bedst af alt sparer en masse tid. Det er bare så utrolig nemt!

Copenhagen business school safepay kim frølundGunnebos sælger og øvrige personale gav os en meget fin vejledning og servicering, og allerede i foråret 2016 fik vi den første SafePay sat op, og det har bare kørt på skinner lige siden. I dag har vi 5 SafePay, som vi er yderst tilfredse med.

Med SafePay har vi nul differencer, nul kø ved kontantkassen og nul personaleproblemer i forbindelse med kontanthåndteringen.

Jeg kan kun anbefale systemet, som sikrer imod svind og tyveri – og måske bedst af alt sparer en masse tid. Det er bare så utrolig nemt! – slutter Kim Frølund.

 

safepay gunnebo

SafePay - Lukket kontanthåndtering

Optimer sikkerheden og minimer svind! Læs mere om hvordan du håndterer kontanter på en effektiv måde.

Læs mere her

 

Download brochure om SafePay Station - selvbetjening