Ørsted - venlig og enkel passagekontrol

Ørsted

Ørsted (tidligere DONG Energy A/S) er Danmarks største energiselskab. Det blev dannet i 2006 som resultatet af en sammenlægning af seks danske energiselskaber.
De beskæftiger ca. 5.800 medarbejdere fordelt over 10 lande og de har ca. 900.000 el- og gaskunder.
Dong Energy ligger på Nesa Alle 1 i Gentofte. Bygningen huser masser af forskellige jobfunktioner indenfor Ørsted. Den er bygget i årene 2008-2011 og breder sig over 35.000 m2, og er primært bygget af glas og marmor.​


Udfordringen

Supervisor, Allan Petersen har arbejdet for Ørsted i 41 år, og kender firmaet ud og ind. -”Det er alfa og omega i det daglige arbejde, at vi ikke behøver at spekulere på sikkerheden. -At vi bare ved, at den helt automatisk er i orden!” At sikkerheden ikke var helt i orden fra begyndelsen, kan Allan fortælle lidt om:
”Den første weekend, da huset stod færdigt, og her var meget åbent, forsvandt desværre et større antal PC'ere og fladskærme, hvilket selvfølgelig både kostede tid og penge.”​

 

Løsningen

Speedstiles DONG ENERGY”Jeg kontaktede A/S Gunnebo Nordic, som jeg kendte som er et kvalitetsbevidst og meget erfarent firma inden for sikkerhed. – Og vi kom hurtigt i gang med en rigtig god dialog.
Huset her er for størstepartens vedkommende bygget i glas og marmor, og derfor skal vores passagekontrol være udført i materialer, der passer ind. Samtidigt skal vores sikkerhed ikke virke som en mur, og den skal ikke skæmme, skræmme eller begrænse hverken kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere." Ørsted har installeret Gunnebo SpeedStile flere steder i huset, der alle har et åbent og elegant design der passer til bygningen.

 

Resultatet

"Vi synes, at vi med Speed​Stiles fra Gunnebo har opnået et elegant og sofistikeret udtryk, som samtidigt giver os en tryg fornemmelse - uden at hæmme vores færden rundt i huset.
Jeg ynder at sige, at vi har fået VENLIG sikkerhed," - slutter Allan Petersen. Allerede når man træder ind ad døren, får ma​n indtrykket af, at her på stedet tages sikkerhed alvorligt. Som besøgende bliver man bedt om at registrere sig i receptionen, og man får udleveret et gæstekort, som skal bæres synligt under
hele besøget. Fra Ørsteds side ved man fra begyndelse til slut, hvem, der bevæger sig rundt på området.​​
 
indgangsdøre Dong
 

​​SpeedstileKlik her for at se vores udvalg af passagesikring. Fra Speedstiles til skudsikre døre og sluser.
Klik her