Adgangskontrol til svømmehaller - indgangsløsninger

​Døre og Indgangløsninger til svømmehaller og badeland

Effektive og sikre løsninger der kan tilpasses alle former for adgangskontrol

Gunnebo tilbyder mange former for døre og indgangsløsninger til svømmehaller, idrætsanlæg, feriecentre mm, hvor fx. medlemskort, billet eller biometri giver adgang til faciliteterne.

Vores systemer kan kobles sammen med alle former for adgangskontrol, så de enten er enkelstående indgangsløsninger eller kan blive koblet sammen med eksisterende systemer, der taler sammen med en central styring.

Gunnebo er markedsledende indenfor passageløsninger, og tilbyder et meget bredt udvalg af løsninger til ethvert behov og miljø.

 

Til​passede løsninger

Gunnebo har sat automatiserede døre og sluser op til fitnesscentre, idrætscentre, svømmehaller og lign. i hele landet, og løsningerne kan tilpasses efter behov. Det kan f.eks. være tidslås der er indstillet åbningstiderne eller hvis rummet har nået sin kapacitet, alarm hvis der bliver forsøgt forceret indgang, biometrisk kontrol mv


 

Vendekors - Enkel og prisbevidst indgangsløsning til svømmehaller

Et vendekors er en enkel løsning som giver adgang via fx billet, og kan tælle antallet af personer, der træder igennem. Med eller uden automatisk adgangskontrol.

tripod vendekors svømmehallerGunnebo SlimStile BA (Lite)

Modellen kan fås i flere udgaver dels på stander som på foto, men også vægmonteret, forberedt til kortlæsere etc.

Læs mere og download datablad

 

Vendekors Tripod svømmehal indgangGunnebo SlimStile EV

Modellen kan fås i flere udgaver, f.eks med overklatrings – og underklatringsdetektering, kan placeres udendørs

Læs mere og download datablad

 

 

Tripod til svømmehallerGunnebo Tristile RO

Et elegant vendekors med afrundende hjørner. Ideel til steder hvor æstetik og tilpasning er vigtige, og hvor der er en stor gennemstrømning af mennesker. Toppen findes i et udvalg af træ og sten.

Læs mere og download datablad

 

SpeedStiles - Driftsikker og elegant løsning

Gunnebo kan tilbyde markedets bredeste udvalg af Speedgatesløsninger. Her er dem, der vil passer i et miljø på stadions / svømmehaler etc.

 

Døre til svømmehallerGunnebo SpeedStiles BP
Modellen er kendetegnet ved en enorm driftsikkerhed. Er testet til minimum 4 mio. passager. Kendetegnet ved ekstrem hurtig åbning / lukning af passage og meget lydsvag. Samme teknologi som anvendes i Metroprojekter. Kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.
Læs mere og download datablad

 

speedgates til svømmehallerGunnebo SpeedStiles FP

Modellen er kendetegnet ved en stor driftsikkerhed, og er vores mest solgte version. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.

Læs mere og download datablad
 

 

badeland indgangsdøreGunnebo SpeedStiles FLs
Modellen er kendetegnet ved at have et meget gennemsigtgt og smalt design. Lågerne er flap-låger der åbner i passageretningen. Den kan fås i flere forskellige længder og bredder samt forskellige glashøjder. Servicelåge kan monteres på siden af kabinettet så det bliver en pladsbesparende løsning.
Læs mere og download datablad

 

Karruseller/Turnstiles - Høj sikkerhed

Karruseller i halv eller fuld højde, der kan installeres både indvendigt og udvendigt. En løsning med høj sikkerhed, der kan reguleres efter flow, og installeres med et adgangskontrolsystem

personkarruselGunnebo Rotatech Halv højde

Modellen kan fås som på foto, men som option kan tilbydes en barrierre til at afgrænse passagebredde. Denne model er velegnet til svømmehaller, da den er designet til steder med mange mennesker og stort flow

 

 

karrusel svømmehalGunnebo Rotatech Fuld højde

Modellen kan fås i flere varianter, dels malet, dels galvaniseret og dels i rustfri stål. Kan fås med og uden tag, som enkelt eller dobbelt…uanede muligheder. Som modellen i halv højde er denne model er velegnet til svømmehaller, da den er designet til steder med mange mennesker stort flow.

 

Karruseller som indgang til svømmehallerGunnebo Rotasec

RotaSec har et æstetisk og robust design med tre (120°) eller 4 (90°) rotorer. Den fås med rustfrit stål eller malet, og med en lang række tilpasningsmuligheder. Kan installeres både udendørs og indendørs, og fås med en eller 2 passager. 
Den er ideel til steder som stadioner, svømmehaller og lignende.

 

Servicelåger/Handicaplåger

Gunnebos Servicelåger og handicaplåger passer primært til SpeedStiles, men kan også bruges som fx en barriere mellem 2 stolper.

 

servicegate svømmehalGunnebo Servicegate

Primært til brug sammen med SpeedStile Fls, da modellen er magen til SpeedStile FLs kabinettet. Den kan enten fungere som stand alone med et eller to kabinetter afhængigt af ønsket passage bredde eller integretet med SpeedStile FLs kabinettet. Kan fås i flere forskellige længder og bredder samt forskellige glashøjder.

 

glaslåge til indgangenGunnebo GlasStile S

Modellen er kendetegnet ved dens tidsløse design. Den matcher i højden til såvel SpeedStile BP, FP og FLs. Søjlen kan åbnes via et signal fra kortlæser, trykknap eller anden elektrisk impuls. Ved åbning drejer søjlen rundt.

 Læs mere og download datablad

 

glaslågeGunnebo Glaslåger/Barriere

Denne kan monteret mellem 2 søjler, og kan leveres med flugtvejsbesætning, manuel lås eller elektrisk lås. Den kan desuden indgå i en glasbarrierer, hvor lågen er en integreret del.


 


 

​Læs også om vores løsninger til træningscentre her ​