Indgangsløsninger til domiciler. Speed Gates, sluser og døre

​Effektive og sikre løsninger med åbent og imødekommende design. Speed Gates med tilpassede muligheder og design der passer indretningen i bygningen.

 

Gunnebo er markedsledende indenfor passageløsninger, og tilbyder et meget bredt udvalg af løsninger til ethvert behov og miljø.

Elegant og sofistikeret design, kombineret med den bedste teknologi på markedet, gør vores passagesikkerhedsløsninger egnet til alle domiciler og områder hvor æstetik, stor gennemstrømning, pålidelighed og kompromisløs sikkerhed er i højsædet.

Ved at integrere adgangskontrolsystemer giver vores løsninger høj sikkerhed og kapacitet i én løsning, der effektivt forhindrer uautoriseret passage.

​Tilpassede løsninger til domiciler

Gunnebo har installeret indgangsløsninger i form af Speed Gates, døre og sluser til domiciler og lign. i hele landet. Vores løsninger bliver altid tilpasset efter behov og det udtryk kunden ønsker. Indgangsløsningen bliver integreret med et adgangssystem, hvor kontrollen foregår via f.eks. kortlæser eller biometri alt efter kundens ønske.

 

Speed Gates til domiciler - driftssikker og elegant løsning

Gunnebo kan tilbyde markedets bredeste udvalg af Speedgates løsninger. Her ses der passer til domiciler og lign.

Gunnebo Speed Stile FLsGunnebo SpeedStile FLs

Modellen er kendetegnet ved at have et meget gennemsigtigt og smalt design. Lågerne er flap-låger der åbner i passageretningen. Den kan fås i flere forskellige længder og bredder samt forskellige glashøjder.
Servicelåge kan monteres på siden af kabinettet så det
bliver en pladsbesparende løsning.
Læs mere her

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Gunnebo Speed Stile FLs BlåGunnebo Speed Gate FLs rødGunnebo Speed Stile FLS grøn 

 

Gunnebo SpeedStile FLGunnebo SpeedStile FL

SpeedStile FL kræver minimal plads og gør den til foretrukken på steder, hvor der kræves sikkerhed i områder med høj persongennemstrømning. Designet i glas og rustfrit stål gør, gør det muligt at integrere den i de fleste omgivelser og gør at den ikke opfattes som en barriere.

Læs mere her

 

Speed Gates FL gunneboGunnebo Speed Stile FLMicrosoft Speed Stile Gunnebo 

 

Speed Stile FP gunneboGunnebo SpeedStils FP

Denne SpeedStile FP er vores mest solgte model af Speed Gates. Modellen er kendetegnet ved en stor drift sikkerhed og robust design, der kan tåle at stå i omgivelser hvor den kan blive stødt. Den er lydløs i drift, har et moderne og neutralt design kombineret med den seneste teknologi. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.

 

Læs mere her


Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder

 Gunnebo Speed gates FP ds brunSpeed stile FP DS gunneboGunnebo speed gate fp

 

Speed stile FP gunneboGunnebo Speed Stile BP

BP modellen er kendetegnet ved en enorm drift sikkerhed, og den er testet til minimum 4 mio. passager. Den er kendetegnet ved ekstrem hurtig åbning / lukning af passage og den er meget lydsvag.
Samme teknologi som anvendes i Metroprojekter. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.

Læs mere her


Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder
Speed gates til domicilerspeed stile BP gunneboSpeed stiles til domiciler og kontorer

 

 Ved større leverancer kan der installeres løsninger med indgangslåger, hvor paller og lign. kan komme igennem til fx. kantine eller lager. Derudover kan passagen gøres bredere og handicap venlig.

guide indgangssikkerhed kontorbygning
​Se video om hvordan en Speed Gate fungerer

Referencer

Gunnebo har installeret ca. 40.000 Speed Gates verden over.

Læs her om Microsoft og DONG​

Se kort reference video nedenfor