Skudsikring og eksplosionssikring af bygninger. Download gratis guide om certificeringer, standarder og regler indenfor produkter med høj sikring

Skudsikring af bygninger! Sikring mod angreb, skud og eksplosioner. Et alvorligt angreb kræver certificeret modstand!

At beskytte en bygning mod hærværk, manuelle angreb med diverse værktøjer, ballistiske angreb og eksplosioner kræver at man har de rette produkter.

Vælg den rigtige sikkerhedsløsning til at beskytte din bygning

For at kunne vælge det helt rigtige produkt til din bygning og facade er der nødt til at blive foretaget en risikovurdering, hvor man tager stilling til de risici der findes, hvordan sikkerheden ser ud nu og hvilke huller der er, hvad konsekvensen ved et angreb vil være. Derfor kan det være en god ide at kontakte en rådgiver.

Få råd omkring den bedst mulige sikring af bygningen

Gunnebo har 25 års erfaring med sikkerhed og har de sidste mange år sørget for at sikre de mest udsatte steder i Danmark. Det vigtigste for os er at finde den løsning, der sikrer jer bedst muligt, så vi ved at alle kan føle sig sikre hvis I skulle blive angrebet.
Du kan her på siden downloade vores gratis guide om certificeringer, standarder og regler.

Certificerede døre og facader til sikring af bygning

Gunnebo tilbyder en lang række produkter med høj sikkerhed med modstand overfor hærværk, manuelle angreb, skud og/eller eksplosioner.

Skudsikker dør og facadeSikkerhedssluser

​Sikkerhedsdøre

Certificerede sikkerhedsdøre og facader der beskytter mod indtrængen, skud og eksplosioner. Se vores udvalg af forskellige produkter med forskellige sikkerhedsniveau og certificeringer.

Se vores sikkerhedsdøre her

​Sikkerhedssluser/Personsluser

Sikkerhedssluser er effektive til områder hvor det kun er autoriserede personer, der må komme ind. Sluserne fås med forskellige beskyttelse mod skud, angreb og eksplosioner.

Se vores personsluser her

​Se kort præsentationsvideo om vores sikkerhedsdøre der både er energirigtige, æstetisk design og høj sikkerhed.

 

 

Se video med udendørs test med sprængning.

 

 

Manuelle-angreb,-skudangreb-og-eksplosive-angreb.jpgHent vores gratis guide der beskriver certificeringer, standarder og regler for produkter, der beskytter mod skud, eksplosioner og manuelle angreb

Hent den her

personsluser

sikkerhedsdøre 

Få råd og vejledning​

Udfyld nedenstående formular for at få en uforpligtende samtale med en rådgiver indenfor sikring af bygninger og facader