Terrorsikring af bygninger

​Har du den fornødne viden omkring terrorsikring?

terrorsikring af bygningerI dag er det mere end nogen siden vigtigt at sikre sine bygninger og områder imod angreb, skud og eksplosioner

I dag er det mere end nogen siden vigtigt at sikre sine bygninger og områder imod angreb, skud og eksplosioner.

Efter angrebet mod Krudttønden og Synagogen i februar 2015, samt de voldsomme angreb rundt omkring i Europa og resten af verden, hersker der ingen tvivl om, at det er nødvendigt at tænkte terrorsikring samt skud- og eksplosionssikkerhed ind i din generelle sikring.

Sikring af en bygning er en investering som skaber positiv værdi og tryghed for dig og dine medarbejdere!

 

Ordentlig sikring skaber tryghed

Sikring af en bygning er en investering som skaber positiv værdi og tryghed for dig og dine medarbejdere!
Tidligere så man terror mod bestemte højrisiko steder eller bestemte udvalgte personer med en vis status, men i dag er terror meget uforudsigelig og skaber stor utryghed.

Hvis man vælger at sætte tykke skudsikre døre og vægge op som er klodsede og meget synlige, vil det være en påmindelse om truslen og kan skabe utryghed i det daglige.

Lær alt hvad du bør vide om standarder og certificeringer i denne korte film

 

 

Sikkerhed med miljøkrav og æstetik

Gunnebo har været meget aktiv på det internationale marked med højsikkerheds løsninger, og vi er derfor nået meget langt i udviklingen med at kombinere sikkerhed med miljøkrav og æstetik. Vi tilbyder døre og facader der overholder EU direktiver om miljø, har et let og elegant design samtidig med at de giver den højeste sikkerhed mod angreb, skud og eksplosioner. Alt er certificeret og testet efter europæiske standarder.

terrorsikrede døre 

Få hjælp til rådgivning omkring terrorsikring

Men hvilken sikring er så bedst til netop jer? Gunnebo har mange års erfaring og har arbejdet med en lang række virksomheder omkring deres sikkerhed. 
Det vigtigste er at lave en risikovurdering, der fortæller hvilke risici der er og hvilken konsekvens de har. Derudover skal man vurdere hvordan sikringen er i dag, og hvilke huller der er. Ud fra dette kan man finde den rigtige løsning. Gunnebo vi tilbyder de bedste og mest avancerede produkter på markedet, der er certificeret og testet i forskellige sikkerhedsklasser. Man må aldrig gå på kompromis med kvaliteten når man taler terrorsikring og sikring af steder med høj risiko for diverse angreb. Kontakt derfor altid en rådgiver.

Certificerede og energirigtige løsninger

Gunnebo har i samarbejde med Vetrotech Saint-Gobain udviklet sikkerhedsdøre og vinduer, hvor både ruden og rammen er testet imod skud og eksplosioner. De er certificerede og opfylder EU energi direktiver om energitab

terrorsikrede døre 

 terrorsikrede personsluser

Gunnebo har 250 års erfaring indenfor sikrings- og sikkerhedsløsninger, og vi tilbyder de bedste og mest avancerede produkter på markedet.

 

Hent en gratis guide om standarder og regler

Nedenstående guide giver dig et godt indblik i hvilke standarder, regler og certificeringer der gælder når det handler om sikring mod skud, angreb og eksplosion.

Hent gratis guide om terrorsikringHent gratis guide, hvor du kan læse om certificeringer, regler og standarder for produkter, der beskytter mod forskellige terrorangreb.

Hent guide her