Terrorsikring af bygninger

​Har du den fornødne viden omkring terrorsikring?

terrorsikring af bygningerI dag er det mere end nogen siden vigtigt at sikre bygninger og områder imod angreb, skud og eksplosioner

Efter det stigende antal terrorangreb, hersker der ingen tvivl om det er nødvendigt at tænke terrorsikring samt skud- og eksplosionssikring ind i den generelle bygningssikkerhed


Sikring af en bygning er en investering som skaber positiv værdi og tryghed!


Kombinerede certificerede løsninger

NYHED: Som de eneste med dansk salgskontor og egen produktion præsenterer Gunnebo nu vores helt nye produkter indenfor terrorsikring, der tilbyder certificeret KOMBINERET beskyttelse mod indbrud, brand, skud og eksplosion - også i de højeste klassifikationer.
Beskyttelse mod terrorangreb med produkter, der har kombinerede certificeringer, giver nye muligheder for terrorsikring af bygninger. Det er nu muligt at sikre sin bygning både mod brand og indbrud samt skud og eksplosion i én og samme løsning. Disse nye produkter giver byggerådgivere, sikkerhedsfolk og arkitekter helt nye muligheder for at tilbyde ekstra beskyttelse til deres bygninger.
Kontakt os for at høre mere, ved at udfylde formularen på siden.En fransk reportage fra vores værksted og testlaboritorium i Baldenheim, Frankrig, der omhandler sikkerhedsdøre der kan modstå angreb med Kalashnikov. Sendt første gang 29/11 2017

 


 

Hent vores samlede brochure om beskyttelse af High-risk sites

 

Ordentlig sikring skaber tryghed

Sikring af en bygning er en investering som skaber positiv værdi og tryghed !
Tidligere så man terror mod bestemte højrisiko steder eller bestemte udvalgte personer med en vis status, men i dag er terror meget uforudsigelig og skaber stor utryghed.

Hvis man vælger at sætte tykke skudsikre døre og vægge op som er klodsede og meget synlige, vil det være en påmindelse om truslen og kan skabe utryghed i det daglige. I dag findes der elegante og moderne løsninger, der skjuler sikkerhedsprodukterne på en måde, hvor det passer ind i bygningens arkitektoniske udtryk. På den måde opnås et vist sikkerhedsniveau, uden at medarbejdere og gæster bliver mindet om sikkerhedsforanstaltningerne.

 

Få hjælp til rådgivning omkring terrorsikring

Gunnebo har mange års erfaring og har arbejdet med en lang række virksomheder omkring deres sikkerhed. 
Det vigtigste er at lave en risikovurdering, der fortæller hvilke risici der er og hvilken konsekvens de har. Derudover skal man vurdere hvordan sikringen er i dag, og hvilke huller der er. Ud fra dette kan man finde den rigtige løsning. Gunnebo tilbyder de bedste og mest avancerede produkter på markedet, der er certificeret og testet i forskellige sikkerhedsklasser. Man må aldrig gå på kompromis med kvaliteten når man taler terrorsikring og sikring af steder med høj risiko for diverse angreb. Kontakt derfor altid en rådgiver.

Lær alt hvad du bør vide om standarder og certificeringer i denne korte film

 

 

Sikkerhed med miljøkrav og æstetik

Gunnebo har været meget aktiv på det internationale marked med højsikkerheds løsninger, og vi er derfor nået meget langt i udviklingen med at kombinere sikkerhed med miljøkrav og æstetik. Vi tilbyder døre og facader der overholder EU direktiver om miljø, har et let og elegant design samtidig med at de giver den højeste sikkerhed mod angreb, skud og eksplosioner. Alt er certificeret og testet efter europæiske standarder.

terrorsikrede døre 

Certificerede og energirigtige løsninger

Gunnebo har i samarbejde med Vetrotech Saint-Gobain udviklet sikkerhedsdøre og vinduer, hvor både ruden og rammen er testet imod skud og eksplosioner. De er certificerede og opfylder EU energi direktiver om energitab. Vi har valgt at gå ud over standarden og teste vores produkter med Kalashnikov. Se video til højre på siden.

terrorsikrede døre 

 terrorsikrede personsluser

Gunnebo har 250 års erfaring indenfor sikrings- og sikkerhedsløsninger, og vi tilbyder de bedste og mest avancerede produkter på markedet.

 

Hent en gratis guide om standarder og regler

Nedenstående guide giver dig et godt indblik i hvilke standarder, regler og certificeringer der gælder når det handler om sikring mod skud, angreb og eksplosion.

Hent gratis guide om terrorsikringHent gratis guide, hvor du kan læse om certificeringer, regler og standarder for produkter, der beskytter mod forskellige terrorangreb.

Hent guide her