Bank

Beskyt værdier og investeringer, beskyt kontanternes bevægelse igennem banken, minimér sikkerhedsrisikoen for personale og ansatte og bibehold samtidig konceptet "den åbne bank".

Bank

Beskyt værdier og investeringer

Gunnebos sikkerhedstilbud sikrer at bankerne kan bibeholde idéen om en "åben bank" med et selvbetjeningsområde og samtidigt have sikre ikke-offentlige zoner. Vores løsninger beskytter kontanternes bevægelse igennem banken og reducerer risikoen for røveri

Automatiserede kundeboksanlæg

Med et automatiseret kundeboksanlæg, får kunderne adgang til deres bankboks, uden hjælp fra personalet - på et hvert tidspunkt af døgnet. Boksstammerne kan fx placeres i kælderen og styres via en selvbetjeningsenhed.

Kontanter

Sikr håndtering og overførsler af kontanter i fuldstændig overensstemmelse med lovgivningen.

Værdier

Effektiv opbevaring med selvbetjening deponeringsløsninger så risikoen for kunder og personale minimeres.

Personer

Kontrollér adgang og overvåg persongennemstrømningen ind og ud af afdelingen. Sikr med fysisk og elektronisk beskyttelse, så indbrud og fysisk angreb forhindres.

Pengeautomater

Det prisbelønnede GP-X system er udviklet som den allerbedste løsning til at sikre pengeautomater mod eksplosioner, brand og kontante tab. Med vores avancerede gasdetektions- og eksplosionssystem, kombineret med UL-godkendte brandsikringssystemer, har GP-X vist sit værd ved gasangreb. GP-X ATM er designet til lave omkostninger, hurtig installation og opsætning samt et minimum af vedligeholdelse.

Læs mere om GP-X her


Succeshistorier

Billund Airport


Microsoft


CBS / Spisestuerne


Netto

Kontaktinformation