sikkerhedsløsninger til detail

Sikkerhedsløsning til detail

Optimér kontanthåndteringsprocessen, nedbring tiden brugt på kontanthåndtering, reducér svind og øg sikkerheden for kunder og personale.

Sikkerhedsløsninger til detail

Gunnebo er betroet partner i detailbranchen og har gennem en årrække været med til at sikre branchen. Bedst kendt for vores SafePay løsninger, der sikrer branchens kontanter og optimerer kontanthåndteringsprocessen. 

 

Optimér kontanthåndteringsprocessen

Vi tilbyder en lang række løsninger til kontanthåndtering. Alt fra vores SafePay, der er et totalt lukket system til recirkuleringsmaskiner og deponeringsløsninger. 

 

Beskyt kontanter

Gør din butik kontantløs! Modtag stadig kontanter, men slut med dyr og besværlig håndtering med en kontanthåndteringsløsning.

Skær ned på det antal af timer, du bruger på kontanthåndtering, minimér kassedifferencer og opnå renter i banken fra første dag ved effektivisere kontanthåndteringsprocessen. Gør samtidigt dit personale og dine kunder mere sikre. 

Beskyt personer

Beskyt dine medarbejdere og kunder med en sikkerhedsløsning til detail. Vores kontanthåndteringsløsninger umuliggør tyveri af kontanter, da pengene på intet tidspunkt er tilgængelige. Skab et trygt KONTANTLØST miljø. 

 

Svind i detail

Nedbring eksternt og internt svind med forskellige sikkerhedsløsninger til detail. Mange af vores kontanthåndteringsløsninger gør det umuligt at stjæle af kassen og undgår differencer da kassen optælles automatisk.


Derudover tilbyder vi indgangdøre til detail der besværliggør butikstyveri og svind. En elegang speedgate ved indgangen byder stadig de handlende velkommen, men gør livet svært for butikstyve,da de ikke kan gå ud via den ubemandende indgang.
Referencehistorier

Netto

Shell

CBS - Spisestuerne


Gentofte Stars

SafePay

Læs mere om vores lukkede kontanthåndteringsløsninger.  En sikker måde at håndtere kontanter på! Effektiv eliminering af kassedifferencer og undgå betaling med falske sedler. Skab et trygt KONTANTLØST arbejdsmiljø.

Læs mere her

Sikkerhed i detailhandlen

Læs vores guide og få 5 gode gode til, hvorfor det er en fordel at øge sikkerheden omkring kontanterne

Klik her

Indgangsdøre til detail

Undgå butikstyveri med indgangsdøre til detailbranchen. Bibehold en åben butik, men undgå svind og butikstyveri ved indgangen.

Læs mere her

CBS - Spisestuerne får SafePay - “Det er bare så utroligt nemt!”

Med SafePay har vi nul differencer, nul kø ved kontantkassen og nul personaleproblemer i forbindelse med kontanthåndteringen.

Kontaktinformation