Industrielle Områder og Områder med Høj Risiko

Beskyt personer, områder og investeringer ved at kombinere adgangskontrol, indbruds-alarmer og videoovervågning.

Industrielle Områder og Områder med Høj Risiko

Integrerede høj-sikkerhedsbeskyttelse af personer, områder og værdier investeringer

Skab flere niveauer af beskyttelse omkring. Ved områdets indgang og igennem hele den interne del af område. Adgangskontrol og integreret electronisk sikkerhed gør dig i stand til at monitorere bevægelse af personer og køretøjer, og du kan tillige indkorporer indbrudsalarm- og overvågningsteknologi. 

Militær og politiet

Områdesikring og adgangskontrol sikrer at personale forbliver indenfor de rette områder og at uarutoriseret personale ikke betræder forbudte steder. Skudsikring af områder med risiko for angreb.

Energi & Kemikalier

Energiværker og steder, hvor man arbejder med farlige kemikalier skal også beskyttes imod uautoriseret adgang. Adgangskontrol er af vital vigtighed, så det sikres, at personale og gæster forbliver indenfor de rigtige områder og at uautoriseret personale ikke betræder følsomme steder. Vores løsninger beskytter bl.a. imod ulykker, hærværk, tyveri og sabotage. 

Industrielle områder

Kontrollér og håndtér adgangen for både gæster, leverandører og personale. Skab et specielt adgangsområde, hvor det sikres, at kun personer/køretøjer, der opfylder områdets krav, kan få tilgang.

Standarder & Regler

Hent vores gratis guide der beskriver certificeringer, standarder og regler for produkter, der beskytter mod skud, eksplosioner og manuelle angreb 

 


Hent den her

Kontaktinformation