Adgangskontrol til svømmehaller og badeland - Døre og Indgangløsninger

Gunnebo tilbyder mange former for døre og indgangsløsninger til svømmehaller, idrætsanlæg, feriecentre mm. hvor fx. medlemskort, billet eller biometri giver adgang til faciliteterne.

Vores systemer kan kobles sammen med alle former for adgangskontrol, så de enten er enkelstående indgangsløsninger eller kan blive koblet sammen med eksisterende systemer, der taler sammen med en central styring.

Gunnebo er markedsledende indenfor passageløsninger, og tilbyder et meget bredt udvalg af løsninger til ethvert behov og miljø.

 

Tilpassede løsninger

Gunnebo har sat automatiserede døre og sluser op til fitnesscentre, idrætscentre, svømmehaller og lign. i hele landet, og løsningerne kan tilpasses efter behov. Det kan f.eks. være tidslås der er indstillet åbningstiderne eller hvis rummet har nået sin kapacitet, alarm hvis der bliver forsøgt forceret indgang, biometrisk kontrol mv

Læs også om vores løsninger til træningscentre her

SpeedStiles - Driftsikker og elegant løsning

Vores SpeedGates har en enorm driftsikkerhed, og har en hurtig åbning / lukning af passage. Samme teknologi som anvendes i Metroprojekter.

En Speedgate forhindrer snyd og dørene vil lukke hvis en person forsøger at snyde sig med en betalingende gæst. Hvis en person forsøger at kravle under eller over vil en alarm lyde. Hvis modeller fås med ekstra høj glas for yderlig sikkerhed.

 

De fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer. 

Læs mere 

Karruseller/Turnstiles - Høj sikkerhed

Karruseller i fuld højde, der kan installeres både indvendigt og udvendigt. En løsning med høj sikkerhed, der kan reguleres efter flow, og installeres med et adgangskontrolsystem.
Disse karruseller er velegnet til svømmehaller, da de er designet til steder med mange mennesker og stort flow. Karusellerne fås i flere varianter, dels malet, dels galvaniseret og dels i rustfri stål. Kan fås med og uden tag, som enkelt eller dobbelt…uanede muligheder.

En karrusel som denne har en høj sikkerhed, da det er yderst vanskeligt at snige sig med ind.

Læs mere

Gunnebo Glaslåger/Barriere

Denne kan monteret mellem 2 søjler, og kan leveres med flugtvejsbesætning, manuel lås eller elektrisk lås. Den kan desuden indgå i en glasbarrierer, hvor lågen er en integreret del.

Kontaktinformation