Sweco speedgate domicil adgangskontrol

Adgangskontrol til domiciler

Moderne indgangsløsninger med adgangskontrol til domiciler. SpeedGates, sluser og adgangsdøre

Moderne indgangsløsninger med adgangskontrol til domiciler. Øg sikkerheden og få fuld kontrol

Speed Gates med tilpassede muligheder og design,  der passer indretningen i bygningen.

Gunnebo er markedsledende indenfor passageløsninger, og tilbyder et meget bredt udvalg af løsninger til ethvert behov og miljø.

 

Elegant og sofistikeret design, kombineret med den bedste teknologi på markedet, gør vores passagesikkerhedsløsninger egnet til alle domiciler og områder hvor æstetik, stor gennemstrømning, pålidelighed og kompromisløs sikkerhed er i højsædet. 

Ved at integrere adgangskontrolsystemer giver vores løsninger høj sikkerhed og kapacitet i én løsning, der effektivt forhindrer uautoriseret passage.

 

Tilpassede og moderne løsninger til domiciler

Gunnebo har installeret indgangsløsninger i form af Speed Gates, døre og sluser til domiciler og lign. i hele landet. Vores løsninger bliver altid tilpasset efter behov og det udtryk kunden ønsker. Indgangsløsningen bliver integreret med et adgangssystem, hvor kontrollen foregår via f.eks. kortlæser eller biometri alt efter kundens ønske.

 

Referencer

Microsoft

Ørsted 

COWI

Sweco

Salling Group

Nordea

Nykredit

SpeedStile FLs

Modellen er kendetegnet ved at have et meget gennemsigtigt og smalt design. Lågerne er flap-låger der åbner i passageretningen. Den kan fås i flere forskellige længder og bredder samt forskellige glashøjder.
Servicelåge kan monteres på siden af kabinettet så det bliver en pladsbesparende løsning.

 

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Klik her

SpeedStile FL

SpeedStile FL kræver minimal plads og gør den til foretrukken på steder, hvor der kræves sikkerhed i områder med høj persongennemstrømning.

Designet i glas og rustfrit stål gør, gør det muligt at integrere den i de fleste omgivelser og gør at den ikke opfattes som en barriere.
 

Klik her

Speedstile FP

Denne SpeedStile FP er vores mest solgte model af Speed Gates. Modellen er kendetegnet ved en stor drift sikkerhed og robust design, der kan tåle at stå i omgivelser hvor den kan blive stødt. Den er lydløs i drift, har et moderne og neutralt design kombineret med den seneste teknologi. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Klik her

SpeedStile BP

BP modellen er kendetegnet ved en enorm drift sikkerhed, og den er testet til minimum 4 mio. passager. Den er kendetegnet ved ekstrem hurtig åbning / lukning af passage og den er meget lydsvag.
Samme teknologi som anvendes i Metroprojekter. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.
 

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Klik her

SpeedGate - brug og sikkerhed

  

 

Kontakt os for mere information