Adgangskontrol til museer. Speed Gates og sluser til museum

Øg sikkerheden og undgå uautoriseret adgang med adgangskontrol ved indgange og områder i museer

Oprethold en hurtig gennemstrømning med en adgangskonrol beregnet til et museum, f.eks. Speed Gates og sluser.

Gunnebo er markedsledende indenfor passageløsninger, og tilbyder et meget bredt udvalg af løsninger til museums og andre bygninger med offentlig adgang.  Museer har brug for en effektiv adgangskontrol og indgangsløsning, som tillader en stor gennemstrømning af besøgende uden at få flaskehalse og ventetid.

Derudover skal systemet nægte adgang til personer uden gyldig billet samt sørge for at styre og guide de mange forskellige former for besøgende ind til de rette udstillinger.
Sikkerheden skal ligeledes være i top, så ansatte og gæster kan føle sig trygge.

 

Forslag til adgangskontrol til museer

Gunnebo har installeret indgangsløsninger i form af SpeedStiles, døre og sluser til museer, domiciler, offentlige bygninger og lign. i hele verden. Vores løsninger bliver altid tilpasset efter behov og det udtryk kunden ønsker, og kan tilpasses alle former for adgangskontrolsystem.

Gunnebo kan tilbyde markedets bredeste udvalg af Speed Gates løsninger. Her er dem, der passer til museer og lign., hvor en stor persongennemstrøm skal kunne afvikles og håndteres på kort tid.

SpeedStile FL

SpeedStile FL kræver minimal plads og gør den til foretrukken på steder, hvor der kræves sikkerhed i områder med høj persongennemstrømning.

Designet i glas og rustfrit stål gør, gør det muligt at integrere den i de fleste omgivelser og gør at den ikke opfattes som en barriere.
 

Klik her

Speedstile FP

Denne SpeedStile FP er vores mest solgte model af Speed Gates. Modellen er kendetegnet ved en stor drift sikkerhed og robust design, der kan tåle at stå i omgivelser hvor den kan blive stødt. Den er lydløs i drift, har et moderne og neutralt design kombineret med den seneste teknologi. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Klik her

SpeedStile BP

BP modellen er kendetegnet ved en enorm drift sikkerhed, og den er testet til minimum 4 mio. passager. Den er kendetegnet ved ekstrem hurtig åbning / lukning af passage og den er meget lydsvag.
Samme teknologi som anvendes i Metroprojekter. Den kan fås i flere længder og bredder samt i flere forskellige materialer.
 

Fås også som DS model, med en lang række designmuligheder.

Klik her

"Vores administrative arbejde er blevet lettere, og Egeskov Slot kan nu nøjes med én type software til billetsystem og bogføring."

Henrik Neelmeyer, CEO 

SpeedGate - brug og sikkerhed