Customer
Test
Location
Test
Solution Required
Test
Product Used
Test

State Street Corporation i Kina

Domicil får nyt adgangskontrolsystem, der indsamler data, der muliggør bedre personaleledelse.

 

Deres historie:
State Street Corporation er en verdensledende leverandør af finansielle tjenesteydelser til institutionelle investorer. Deres brede vifte af integrerede tjenester spænder over hele investerings spektret, herunder forskning, investeringsforvaltning, handels tjenester og servicering af investeringer .


Deres mål:
At øge sikkerhedsniveauet for bygningen ved at kontrollere det høje flow af mennesker, at indsamle data for hver eneste person, der gik igennem samt forhindre uautoriseret personer i at komme ind i bygningen. Løsningen skulle dog passe ind i det lille receptionsområde og overholde de lokale bygningsreglementer.


Gunnebos løsning:
SpeedStile FP som ikke kun opfyldte sikkerhedsstandarderne, men også kunne integreres med virksomhedens adgangskontrolsystem samt registrere passagen af medarbejdere ved hjælp af en kortlæser. Gunnebo har ligeledes arbejdet sammen med bygningens designer for at oprette et sammenhængende receptions design.


Deres fordele:
Et stort udbytte i form af et højt adgangskontrolsystem, som indsamler nyttige data, der muliggør bedre personaleledelse.


Citat fra kunde:
"Gunnebo hjalp os med at fokusere på de centrale behov i vores adgangskontrol system," siger William Walsh, State Street's Security Specialist.


Produkt:
SpeedStile FP