Customer
Microsoft
Location
Microsoft, Lyngby
Solution Required
Passagesikring og adgangskontrol
Product Used
Gunnebo SpeedStile FL

Microsoft sikrer indgangen med Speed Gates og Glasstiles - Åbenhed præger nyt hovedkontor

Effektiv passagekontrol med arkitektonisk udtryk, som passer naturligt ind i bygningen.

Om Microsoft

Gunnebo microsoft

Microsoft er flyttet ind i sit nye topmoderne danske hovedsæde. Det ligger i Lyngby tæt på København, hvor omkring 900 medarbejdere inden for primært salg og udvikling har deres daglige arbejdsplads.  

Det nye hovedsæde er indrettet fleksibelt med færre siddepladser, end der er medarbejdere. Til gengæld er der masser af mødelokaler, mødesteder og bærbare teknologier. Målet er at fremme samarbejde og idéudvikling på tværs ved mødet mellem mennesker.  

Henning Larsen Architects står bag bygningens design, hvor der med elegance og i bedste nordiske stil er højt til loftet og et let og transparent udtryk med hvide vægge, glaspartier og lyse træsorter. 

Udfordringen

Microsoft adgangskontrol

Indgangen til Microsofts hovedsæde ligger i en stor åben underetage med kantine og opgang til de øvrige etager samt en offentligt tilgængelig kaffebar. Både fordi offentligheden via kaffebaren har adgang til bygningen, og fordi Microsoft generelt vægter sikkerheden højt, har en effektiv passagekontrol været afgørende. Men passagekontrollen måtte ikke gå ud over det luftige arkitektoniske udtryk og skulle falde diskret ind.

Løsningen

Micorosoft gunnebo passagesikring

Hos Gunnebo har Microsoft fundet løsningerne, som både har opfyldt kravet om effektiv passagekontrol og ønsket om at fremstå som en åben og imødekommende virksomhed.  

Hver dag passerer medarbejderne gennem Gunnebo Speedstiles. Det er hurtiglåger, der udmærker sig vedMicrosoft indgangsparti et slankt design, som passer naturligt ind i bygningen. De åbner og lukker hurtigt, lydløst og effektivt, hvilket giver et godt flow ind og ud  – selv på de mest travle tidspunkter. Microsoft har valgt, at adgang kræver et adgangskort, der indlæses på vej ind, men ikke på vej ud, hvor der er fri passage. 

For at større leverancer også kan komme ind til Microsoft er der etableret Gunnebo GlasStiles, indgangslåger monteret på roterende søjler. Microsoft har installeret en løsning med dobbelt låge, så paller o.l. ­kan passere – fx til kantinen. De er ligeledes udformet i et diskret, elegant design.  

Rundt om Microsofts område i underetagen er der etableret glasbarrierer, som også er leveret af Gunnebo, og som forhindrer adgang ad anden vej end gennem lågerne.

Resultatet

gunnebo micorosoft adgangskontrol

Microsoft speedgatesMicrosoft har opnået en helt igennem tilfredsstillende løsning, som både designmæssigt og funktionelt lever op til alle krav. Medarbejdere, gæster og varer kan passere smidigt gennem de forskellige låger uden besvær eller "trafikpropper". Og der er klare tegn på, at Gunnebos produkter giver en optimal løsning, da hverken medarbejdere eller gæster lægger særligt mærke til de slanke låger. På den måde lever passagekontrollen til fulde op til forventningerne om høj sikkerhed på den diskrete måde. 

 

Klik her for at se vores udvalg af passagesikring. Fra Speedstiles til skudsikre døre og sluser.

Kontakt os for mere information