Service og projekt

Service & Support

Som kunde hos Gunnebo får du sikkerhedsløsninger i topkvalitet. Vi har en målsætning om, at din sikkerhed skal være i top på alle tider af døgnet og i alle dele af Danmark. Derfor er Gunnebos service og support en integreret del af forretningen, og lige fra dit allerførste møde med os kan du betragte Gunnebo som din sikkerhedspartner. 

 

Skræddersyet drift- og vedligeholdelsesservice

Som alle andre installationer bør sikkerhedsløsninger løbende tjekkes og holdes ved lige. Kun når systemer og procedurer fungerer optimalt, er din sikkerhed i orden. Vi har faste kontrolpunkter og rutiner og kan assistere dig med at holde styr på sikkerheden, men det er altid din virksomheds situation og behov, der danner basis for vores konkrete tilbud om serviceaftaler. Derfor får du hos Gunnebo skræddersyet en serviceaftale, så den passer til netop din virksomhed.

Din virksomhed kan for eksempel have behov for at få etableret en sikkerhedsovervågning. Den består af en fjernmonitoreringsservice og central kontrol af hele dit netværk af sikkerhedsløsninger. Sikkerhedsovervågning kan sænke dine driftsomkostninger, fordi den gør det muligt at reagere i tide og løse evt. uregelmæssigheder mest effektivt.

Gunnebos sikkerhedsløsninger – inkl. service og support – skaber værdi for dig og din virksomhed. Løsningerne skaber ro og tryghed, så din virksomhed kan koncentrere sig om forretningen uden bekymring for sikkerheden.

 

Kontakt service her

Service & Project Manager

Gitte Andersen
Service & Project Manager
Tlf. 21669185
gitte.andersen@gunnebo.com

Mød vores servicecenter

Vores Servicecenter består af Marianne, Charlotte og Lotte, der er arbejder i Taastrup samt Jane der sidder i vores Lystrup afdeling.

De sidder klar til at servicere dig! Udfyld formularen eller ring til dem på:  +45 43 48 49 43 eller  +45 70 10 56 00

Mød vores projektledere

Ude på opgaverne og i hele projektfasen styrer Steen og Jesper slagets gang. Begge med en teknisk uddannelse og lang erfaring i sikkerhedsbranchen, sørger de for at vores kunder bliver tilfredse med deres sikkerhedsløsninger samt vores teknikere får den support og vejledning de har brug for.
Kontakt dem på 70 10 56 00, eller skriv til info@gunnebo.dk


I hele landet og hele vejen rundt

Når du har brug for det, rykker vores erfarne teknikere og supportere ud for at løse opgaver inden for fysisk sikkerhed, passagesikkerhed, kontanthåndtering m.m. Du kan trække på vores landsdækkende døgnservice 24/7, 365 dage om året. Vi leverer service og support i hele landet og på helhedsplan – det betyder, at vi også servicerer sikkerhedsløsninger, hvori der indgår elementer fra tredjepart, som vi samarbejder med. 

Du kan være tryg ved vores teknikere

Vores teknikere og supportere er veluddannede og holder sig opdaterede om nye produkter og værktøjer via løbende kurser og efteruddannelse. Det giver dig vished for, at de forstår dine sikkerhedsbehov og kan udføre de bedste og mest tidssvarende løsninger.

Service og reservedele på vej

Vores serviceledere er placeret i både Jylland og på Sjælland, og Gunnebos servicebiler er GPS-styrede, så vi nemt og hurtigt kan fortælle dig, hvornår servicebilen forventes at nå frem til dig. Servicebilen rummer et bredt udvalg af reservedele, og en automatisk genbestillingsfunktion betyder, at bilen til alle tider er fyldt op med hele paletten af reservedele

 

Kontakt os