Service & Support

Som kunde hos Gunnebo får du sikkerhedsløsninger i topkvalitet. Vi har en målsætning om, at din sikkerhed skal være i top på alle tider af døgnet og i alle dele af Danmark. Derfor er Gunnebos service og support en integreret del af forretningen, og lige fra dit allerførste møde med os kan du betragte Gunnebo som din sikkerhedspartner.


I hele landet og hele vejen rundt
Når du har brug for det, rykker vores erfarne teknikere og supportere ud for at løse opgaver inden for fysisk sikkerhed, passagesikkerhed, kontanthåndtering m.m. Du kan trække på vores landsdækkende døgnservice 24/7, 365 dage om året. Vi leverer service og support i hele landet og på helhedsplan – det betyder, at vi også servicerer sikkerhedsløsninger, hvori der indgår elementer fra tredjepart, som vi samarbejder med. 

Vores teknikere og supportere er veluddannede og holder sig opdaterede om nye produkter og værktøjer via løbende kurser og efteruddannelse. Det giver dig vished for, at de forstår dine sikkerhedsbehov og kan udføre de bedste og mest tidssvarende løsninger.

 

Læs mere om vores service afdeling her


Kontakt service

Kontakt os

  • Gitte Andersen Service & Project Manager +45 70 10 56 00 Gitte Andersen
  • Jan Lenander Service Operations East +45 70 10 56 00 Jan Lenander
  • Bjarne Pedersen Service Operations West +45 70 10 56 00 Bjarne Pedersen