Indgangssikkerhed i moderne arkitektonisk design

Til arkitekten: Tilpas din passagesikring og indgangspartier, så det passer ind i arkitekturen og designet i bygningen

Det kan være svært at passe tunge og kedelige sikkerhedsprodukter ind i en moderne og arkitektonisk bygning, men i dag kan du skræddersy dine indgangspartier, så de passer ind i arkitekturen og designet i enhver bygning.

Du behøver ikke at gå på kompromis med designet og udtrykket, når en bygning kræver et vist sikkerhedsniveau!

Kombiner design og sikkerhed

Gunnebos Speed Gates tilbyder et moderne og æstetisk lækkert design.

Vi har materialer, som kan skræddersys og derfor foretrækkes vi af arkitekter og designere – Corian Du Pont, TRESPA og 3M Di-Noc. De gør det muligt for dig nemt at integrere sluserne i dit design.

Værktøjer

Her kan du hente 2 gratis værktøjer, der hjælper dig med at vælge det rigtige produkt. 

Speedstile App
Hent gratis til PC og mobil, hvor du visuelt kan se hvordan de forskellige speedstiles passer ind i omgivelserne.

Download App fra App Store eller til Windows

3D Konfigurationsværktøj 
3D modeller af Gunnebos speedstiles der visualiserer detaljerne på produkterne - konfigurer og demonstrer Speed Gate-løsningerne

Download 3D Konfigurationsværktøj 

3D BIM Modeller

Hent Gunnebos produkter som 3D modeller på NBS Libary for Building Information Modelling (BIM). 3D objekterne kan indsættes i ethvert BIM system for arkitektonisk planlægning.

Download Gunnebo BIM modeller


Ydelse

Vores passagekontrolprodukter har høj drift sikkerhed og sikrer at adgang kun tillades for autoriseret personale.  Vi har et bredt udvalg af materialer og overflade finishs. Desuden er der indbygget fleksibilitet i dimensioneringen, som gør, at du kan opnå den helt rette balance imellem gennemstrømningskapacitet og udnyttelse af pladsen.

Vores løsning

  • Hurtig gennemstrømning - op til 40 personer pr. minut samtidig med at sikkerheden er i top.
  • Unik algoritme for person detektion.
  • Kontaktfri kontrolbarriere, ergonomisk design, over 50 parameter indstillinger, handicapvenlighed og et udvalg af brugerinformation-displays.

Gunnebo har installeret over 40.000 Speed Gates Worldwide.

Omkostninger

Gunnebos Speed Gates har konkurrencedygtige priser. De har en lang levetid, er robuste og reducerer dermed drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne.

 

Produkter - Speed Gates

SpeedStile FP

SpeedStile FP - eksklusiv præmievindende personsluse. Elegant og sofistikeret design, der er kombineret med den seneste teknologi.

SpeedStile FL

SpeedStile FL har et elegant design, der er kombineret med effektiv sikkerhed. Sortimentet er bredt og det kan skræddersys og tilpasses efter behov.

SpeedStile FLs

SpeedStile FLs er velegnede til områder med begrænset plads, og hvor det æstetiske indtryk er vigtigt. Lydløs og glidende i drift.

Speedstile BP

Kan fås med "open mode". Når speedstilen er i "open mode" er den åben for gennemgang og vil kun lukke ved uautoriseret forsøg på passage.

Kontakt os