Lukket kontanthåndtering - safepay

Lukket kontanthåndtering

Udskift manuelle kasser med et system som recirkulerer og beskytter kontanter fra de forlader kundens hånd til de står sikkert i banken. En sikker måde at håndtere kontanter effektivt og samtidigt undgå kassedifferencer.

Lukket kontanthåndtering - SafePay

Optimer butikssikkerheden for medarbejder og kunder, effektiviser dine ressourcer og minimer svind med lukket kontanthåndtering.

En sikker måde at håndtere kontanter på! Effektivt eliminering af kassedifferencer og undgå betaling med falske sedler. Minimer oplæring af kassemedarbejdere, da systemet er enkelt at bruge.

 • effektivitet
  Mere effektiv brug af tid og ressourcer

  Spar tid og ressourcer omkring oplæring og kassebetjeningen. Brug tiden på mere værdiskabende aktiviteter

 • kontrol
  Kontrol over hele din kontant cyklus

  Hav et konstant Live overblik over dine kontanter - uanset hvor du er.

 • sikkerhed
  Mere tryghed og  sikkerhed for ansatte og kunder

  Stop svind, tyveri og mistanken om snyd.

Hvad er lukket kontanthåndtering

Lukket kontanthåndterering er et system, som recirkulerer og beskytter kontanterne fra det sekund, det forlader kundens hånd til det ankommer til banken. Med systemet er der INGEN manuel håndtering af kontanter, og dermed ingen risiko for kassedifferencer. Desuden opbevares kontanterne sikkert fra både kunder og personale.

Kontanter opbevares sikkert og transporteres til bagkontoret i sikre kassetter beskyttet af farvepatron og bliver derefter deponeret sikkert til afhentning af CIT. Kontanter er aldrig eksponeret, så personalet har ingen manuel kontanthåndtering og heller intet ansvar for kasseafstemning. 

Kontanterne registreres ved betaling og spores hele vejen til banken. Dette eliminerer kassedifferencer og gør at afstemningerne kan foretages automatisk.

Trygt arbejdsmiljø

Med lukket kontanthåndtering skaber du et trygt arbejdsmiljø for både ansatte og kunder. Ingen ansatte skal være bange for røverier, da det er umuligt at komme til kontanterne, Tydelig skiltning holder røvere væk! Med sikker håndtering af kontanter fjernes alt mistillid og medarbejderene skal ikke bekymre sig om at have mange penge i kassen.

Optimér CIT afhentningen

Med lukket kontanthåndtering sparer du tid og penge på CIT-afhentninger. Real-time kontantniveauer monitoreres så CIT kun behøver at hente beholdningen, når den er fuld, og ikke efter en predefineret ruteplan.

 

Undgå falske sedler

Den indbyggede ægthed detektion umuliggør betaling med falske pengesedler. Der undgås ubehagelig situationer, hvor kassemedarbejderen manuelt skal tjekke hver eneste seddel der betales med. 

God investering

Effektiv kontanthåndtering. 
Fjern omkostninger til optælling og manuel håndtering. ROI opnås generelt på mindre end 24 måneder. Pengene indsættes på banken samme dag, CIT omkosrningerne reduceres 

Video

 

Kontaktinformation