Personsluser

Passagesikkerhed der sikrer at kun én person kan gå igennem adgangen. Beskyt områder med personsluser og sørg for at kun autoriserede personer får adgang. Fås også med beskyttelse mod eksplosioner, skud og andre former for angreb.

Personsluser (Interlocking Doors) med høj sikkerhed

Gunnebos personsluser giver dig kontrol over adgangen til dit område, da kun en person kan komme igennem ad gangen! Personsluser er effektive til områder hvor det kun er autoriserede personer, der må komme ind. Ved hjælp af præcise detektionsmetoder, er det ikke muligt at snige eller snyde sig ind i et område.

Sluserne fås med skudsikring og beskyttelse mod forskellige former for manuelle angreb.

 

Undgå tailgaiting og uautoriseret adgang med en personsluse

Enkeltpersonspassage og metaldetektering giver dig fuld kontrol over dit område og balancerer persongennemstrømningen. Du undgår at personer forsøger at få adgang v.h.a. Piggybacking eller tailgaiting.

Tailgaing betyder at en person forsøger at få adgang til et område ved at gå bag ved en autoriseret person. Piggybacking er det samme, men her er den autoriserede person medvidende. En personsluse har detektionssystemer der forhindrer dette.
Sådan fungerer en personsluse / Interlocking dør.

Den anden dør åbner først, når den første dør er lukket, og autoriseret adgang er givet. Personsluser har detekteringssensorerer, der opdager hvis mere end én person står i slusen. Derved åbnes den anden dør ikke.Hvis en person forsøger at snige sig med ind, vil dør nr. 2 ikke åbne. Heller ikke selv om den autoriserede person identificerer sig.

 

Bibehold et højt sikkerhedsniveau

Regulér sikkerhedsniveauet efter dit behov og integrér personidentifikation såsom biometriske læsere.
Vi tilpasser slusen efter de enkelte behov og risici der findes. Identifikationen kan ske med et kort, en kode eller fx. fingeraftryk - eller ansigtscanner. Alt afhænger af den risikovurdering, der foretages. Personluserne fås med metaldetektorer, så våben og lign ikke kan smugles ind.

Beskyt imod angreb – fra skud såvel som eksplosioner

Vælg beskyttelsesniveauet som passer netop dit område ved hjælp af personsluser med certificeret modstandsdygtighed overfor hærværk, manuelt angreb, skud og eksplosion.
Hvis slusen skal sikre et område med risiko for angreb, findes der personsluser med certificeret modstand mod angreb af forskellig art. 
Hvilken type sikkerhedsniveau der er det rette for et givent område kan vores sikkerhedsrådgivere vejlede omkring.

Læs her gode råd til hvordan du vælger den rigtige personsluse. Vælg den rigtige sluse

Standarder & Regler

Hent vores gratis guide der beskriver certificeringer, standarder og regler for produkter, der beskytter mod skud, eksplosioner og manuelle angreb 

 


Hent den her

Personsluser

  

  

Kontaktinformation