high-security-doors

Sikkerhedsdøre

En certificeret sikkerhedsdør beskytter mod indbrud, eksplosioner, skud og brand.

Certificerede sikkerhedsdøre, vægge, vinduer og facader

En certificeret sikkerhedsdør beskytter mod indtrængen, eksplosioner, skyderi og brand. Alle sikkerhedsdøre testes grundigt for at opfylde de internationale sikkerhedsstander for angreb, brand, eksplosioner og skud.

 

Sikkerhedsdøre - den afgørende forskel mellem at være utryg og tryg. 

Beskyt din bygning 
Vælg den rette sikkerhedsdør som tilbyder den ønskede certificerede beskyttelse mod manuelle angreb, skud, eksplosioner og brand. Vælg også døre, der tilbyder kombineret beskyttelse. 
 
For ekstra sikkerhed kan du integrere låse- identifikationssystemer, der giver høj indgangssikkerhed og giver dig bedre mulighed for at kontrollere strømmen af mennesker ind og ud af en bygning.

Vores systemer er åbne så de kan integreres med forskelllige teknologier og platforme.

Hos Gunnebo samarbejder vi med arkitekter og ingeniører, så kundens krav bliver opfyldt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 
Hent vores samlede brochure om sikkerhedsdøre
 
Hent vores samlede brochure om beskyttelse af High-risk sites
 
 

Gunnebos sortiment af sikkerhedsdøre

Med certificeret modstand mod angreb, skud, brand og eksplosioner. Alle vores døre fås med kombinerede certificeringer mod flere slags angreb.

Sikkerhedsdøre mod Rambuk angreb - RamTek Dør der beskytter mod køretøj der forsøger at forcere døren

Forstærket sikkerhedsdør mod manuelle angreb -  Magtek. Hærværksikret dør - Certificeret iht.  EN 1627-30 CR3, CR4 og C35.. DarTek A serien tilbyder desuden et udvalg af dele, som f.eks. sikrede vinduer, således, at der kan bygges en fuldendt sikret facade.

Sikkerhedsdør mod skudangreb - DarTek. Alluminiums dør. 

Sikkerhedsdør mod skudangreb til udendørs installation - DarTek IA. Certificeret aluminiumsdør der opfylder EU energi direktiver om energitab. Døren beskytter mod skudangreb og opretholder et elegant design. Hele sættet er certificeret under EN 1522. Standard EN 1522 definerer 7 modstands niveauer.  Findes også med beskyttelse mod AK47 angreb.  

Sikkerhedsdør mod eksplosion - Blastek: Certificeret i henhold til EN 13123/4-1, som for det meste er forbundet med eksplosionsulykker i industrien og ISO/DIS 16933 som normalt omhandler terrorangreb. BlasTek kan modstå op til 100 kg TNT ved 25 m.

Branddør VulteK: Certificeret i henhold til EN 1634-1 og beskytter mellem 1-4 timer mod brand. Vultek giver ligeledes certificeret beskyttelse mod skud og manulle angreb, testet efter de europæiske standarder. Vultek laves i 2 materialer: Aluminium (Vultek A) og Stål (Vultek S) 

 

Gunnebo tilbyder mange muligheder og alternativer i de forskellige sikkerhedsløsninger. Bl.a. kan en opkalds knap, samtaleanlæg og kamera monteres på døren.  Elektromagnetisk låsesystem medfølger.

  

Se video om Gunnebos sikkerhedsdøre, der opfylder EU-direktivet 2010/31, uden at gå på kompromis med sikkerhedsniveauet. De termiske isolerede versioner anbefales til steder, hvor der skal sikres mod manuelle angreb.

 

Lær alt om standarder og certificeringer

   

Standarder & Regler

Hent vores gratis guide der beskriver certificeringer, standarder og regler for produkter, der beskytter mod skud, eksplosioner og manuelle angreb 

 


Hent den her

Test af sikkerhedsdøre med RC3 og RC4 EN 1627-30 med henholdvis 5 og 10 min beskyttelse

   

   

Kontaktinformation