Sikkerhedsdøre mod skud, eksplosion, brand og angreb

En certificeret sikkerhedsdør beskytter mod indtrængen, eksplosioner, skyderi og brand. Alle sikkerhedsdøre testes grundigt for at opfylde de internationale sikkerhedsstander for angreb, brand, eksplosioner og skud.Sikkerhedsdør - den afgørende forskel mellem at være utryg og tryg. 

Beskyt din bygning 
Vælg den rette sikkerhedsdør som tilbyder den ønskede certificerede beskyttelse mod manuelle angreb, skud, eksplosioner og brand. Vælg også døre der tilbyder kombineret beskyttelse. Hent en guide om standarder og certificeringer nedenfor.
 
For ekstra sikkerhed kan du integrere låse- identifikationssystemer, der giver høj indgangssikkerhed og giver dig bedre mulighed for at kontrollere strømmen af mennesker ind og ud af en bygning.

Vores systemer er åbne så de kan integreres med forskelllige teknologier og platforme.

Hos Gunnebo samarbejder vi med arkitekter og ingeniører, så kundens krav bliver opfyldt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 
Hent vores samlede brochure om sikkerhedsdøre
 
Hent vores samlede brochure om beskyttelse af High-risk sites
 
 
Gunnebos sortiment af sikkerhedsdøre med certificeret modstand mod angreb, skud, brand og eksplosioner. Alle vores døre fås med kombinerede certificeringer mod flere slags angreb.
Tryk på knappen for at kontakte en rådgiver.

Kontakt en rådgiver 

Sikkerhedsdøre med certificeret modstand mod manuellle - og rambuk angreb


Ramtek sikkerhedsdør


Gunnebo patenterede Ramtek beskyttelsessystem med forstærkede bolte forhindrer døren i at give efter for manuelle angreb og afskrækker også en mulig angriber, da det er monteret synligt
 

Slisec sikkerhedsdør - automatisk lydløse skydedøre med beskyttelse mod skud og indbrud.

Gunnebo tilbyder mange muligheder og alternativer i de forskellige sikkerhedsløsninger. Bl.a. kan en opkalds knap, samtaleanlæg og kamera monteres på døren. 
Elektromagnetisk låsesystem medfølger.
 

Magtek sikkerhedsdør - mod manuelle angreb.


Dette kan tilvælges: beskyttelse mod skud og eksplosioner, Gunnebos patenterede aluminiums profil, herunder et sikkerhedspanel i fast eller lamineret glas og sikkerhedslås. De ekstra muligheder giver ekstra beskyttelse mod manuelle angrev op til niveau RC5. Skudsikkerhed op til niveau FB6, og eksplosionsbeskyttelse til niveau EPR2.


Sikkerhedsdøre med certificeret modstand mod skud angreb

Dartek IA sikkerhedsdør


Certificeret aluminiumsdør der opfylder EU energi direktiver om energitab. Døren beskytter mod skudangreb og opretholder et elegant design.
 

Dartek sikkerhedsdør


Elegant sikkerhedsdør i aluminium der beskytter mod brand. Certificeret i henhold til EN 1522, som beskytter mod angreb med pistoler, rifler, automatgevær og haglgevær.


Sikkerhedsdøre med certificeret modstand mod brand og eksplossion 

BlasTek sikkerhedsdør - beskytter mod brand og sprængning.


Certificeret i henhold til EN 13123/4-1, som for det meste er forbundet med eksplosopnsulykker i industrien og ISO/DIS 16933 som normalt omhandler terrorangreb. BlasTek kan modstå op til 100 kg TNT ved 25 m.


Vultek branddør

- er certificeret i henhold til EN 1634-1 og beskytter mellem 1-4 timer mod brand. 
Vultek giver ligeledes certificeret beskyttelse mod skud og manulle angreb, testet efter de europæiske standarder. Vultek laves i 2 materialer: Aluminium (Vultek A) og Stål (Vultek S)

Se vores personsluser 

Lær alt hvad du bør vide om standarder og certificeringer i denne korte film 

Test af sikkerhedsdøre med RC3 og RC4 EN 1627-30 med henholdvis 5 og 10 min beskyttelse

RC3 EN 1627-30med 5 min beskyttelse

 
RC4 EN 1627-30 med 10 min beskyttelse

 
Se video om Gunnebos sikkerhedsdøre, der opfylder EU-direktivet 2010/31, uden at gå på kompromis med sikkerhedsniveauet. De termiske isolerede versioner anbefales til steder, hvor der skal sikres mod manuelle angreb.

 

Kontaktinformation