Speed Gates

Indgangsløsninger til receptioner, kontorer og områder i en bygning hvor der kræves adgangskontrol

SpeedGate - Skræddersyet passagesikkerhed og adgangskontrol

Kontroller og styr passagen i en bygning på en effektiv og nem måde - uden at gå på kompromis med design.
Gunnebo SpeedStiles er elegante passagesikkerhedsprodukter til f.eks. receptioner, kontorer og områder i bygninger hvor adgangen skal kontrolleres. De fås med en bred vifte af overflader og designmuligheder, og kan nemt brugertilpasses.

 • Ikon sikkerhed
  Højere sikkerhed og kontrol

  Øg sikkerheden for gæster og ansatte, med kontrol ved indgangene og områder i bygningen. Hav altid kontrol over hvem, der kommer ind og ud af bygningen.

 • Speedgate design
  Vælg en SpeedGate løsning, der passer til jeres design

  Skræddersy udseendet af din indgang, så det passer til udtrykket i rummet. Vores Speed Gates findes med en bred vifte af muligheder, der kan skræddersyes til det enkelte behov.

 • høj personsflow speedgate
  Kan håndtere stor persongennemstrømning

  SpeedGates er en af de indgangsløsninger, der kan håndtere det højeste personflow, derfor er SpeedGates ideelle til steder, hvor mange personer skal passere uden at skabe kø.

SpeedGates - indgangsløsning der er tilpasset design og arkitektonisk udtryk

Skræddersy udseendet af din indgang, så det passer til udtrykket i rummet. Vores Speed Gates findes med en bred vifte af muligheder, der kan skræddersyes til det enkelte behov. Med en Gunnebo SpeedStile får du en smart kombination af sikkerhed, kontrol af personflow og integreret design. 

 

 

Værktøjer til design, konfiguration og BIM tegninger af SpeedGates

Er du arkitekt eller lign. kan du gratis hente vores produkter som BIM modeller, hente vores konfigurations værktøj og vores App der visualiserer produkterne.

Gå til værktøjer her

 

Kompatibel med de fleste adgangskontrolsystemer

Gunnebos SpeedStiles er kompatibel med de fleste adgangskontrolsystemer f.eks. kortlæsere, tastatur, billetadgang eller biometriske systemer. På den måde kan du integrere en passageløsning, der passer til dit nuværende adgangskontrol system, eller til det sikkerhedsniveau du ønsker.

Undgå Tailgaiting og Piggybacking

Piggybacking og Tailgaiting er et forsøg på at følge en person med gyldig id ind i et lukket område. Med en SpeedGate vil dørene lukke automatisk når en person er gået igennem. Hvis en person forsøger at følge med ind, vil dørene enten lukke eller en alarm vil lyde.

Håndtér stor persongennemstrømning

Gunnebos SpeedStiles er stabile og pålidelige i drift. Ydelsen forbliver høj og de behøver et minimum af vedligeholdelse. Dette sikrer din investering. En SpeedGat kan håndtere op til 40 personer i minuttet, hvilket gør dem ideelle til steder hvor mange personer skal passere igennem en indgang - uden at skabe kø. 

Referencer

Gunnebo har til dato installeret 40.000 Speed Gates verden over, til nogen af de største bygninger og firmaer verden over. 
Se et uddrag af vores danske referencer f.eks. Microsoft, Cowi, Sweco, Nordea, Egeskov Slot, Salling Group m.v.

Se referencer her

SpeedStile Brochure

Klik her

SpeedGate

   

Kontaktinformation