Selvbetjente kundeboksanlæg

Øg profitten med et robotstyret og automatiseret kundeboksanlæg med 24-timers tilgængelighed

Selvbetjente og automatiserede kundeboksanlæg

SafeStore Auto er et fuldautomatisk robotstyret selvbetjent kundeboksanlæg til styring af kundebokse, der er ekstremt effektivt og let tilgængeligt – og dermed en ideel måde at tiltrække nye kunder, samt at frigøre ressourcer for at øge kundebetjeningen til eksisterende kunder. Fra kundernes synspunkt kan systemet ikke være mere brugervenligt.

 

Med brug af SafeControl software har personalet adgang til at se hvilke dele af boksanlægget, der er ledige, hvilket gør serviceringen af kunderne hurtig og enkel. Du har centralt adgang til data såsom udnyttelsesrater, og real-time boksstatus. Et centraliseret system optimerer nøgleprocesserne såsom lejekontrakter, arkivering, interne gennemsyn, intern rapportering og financielle analyser.

Fra tradition til automatisering

Sammenlignet med traditionelle kundebokse giver det automatiske
kundebokssystem mange fordele.

 • Selvbetjent kundeboks 24/7
  24/7 tilgængelighed

  Kunder kan nu få adgang til kundeboksene 24/7, uden at være afhængig af åbningstider

 • Backoffice administration
  Mindre administration

  Backoffice-administrationen reduceres takket være den automatiserede log-registrering og adminstrationsproces.

 • SSA - øg profitten med selvbetjening
  Øg profitten

  Tilbyd en moderne selvbetjeningsløsning der åbner op for nye kunde segmenter. Mulighed for differentieret  kundeboksleje.

Øg profitten med 24/7 tilgængelighed

Med et automatiseret og selvbetjent kundeboksanlæg, kan profitten øges, da det med 24/7-tilgængeligheden gør det muligt at differentieret  kundeboksleje. Derudover optimeres udnyttelsen af pladsen samt der kan tiltrække en ny gruppe af brugere, som tidligere har været udelukket på grund af begrænset tilgængelighed. 

Selvbetjening og døgnåbnet

SafeStore Auro konceptet er en måde til at beskytte værdigenstande, som samtidig giver kunderne hurtig og let adgang til deres værdier. Med en SafeStore Auto løsning er det muligt at få adgang til sin kundeboks 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, afhængigt af anlæggets placering og bankens adgangsforhold. 
Et robotanlæg er klar til at hente og udlevere kundens boks, så snart korrekt identifikation er modtaget.

Sikker og diskret selvbetjening

I det lukkede sikkerhedsrum, der ligger i forhallen eller på samme etage som boksrummet, kan kunden diskret hente og deponere i sin egen boks uden at blive forstyrret. Kunden kan selv få sikker adgang til sikkerhedsrummet med et kort, en pinkode, en nøgle eller valgfri biometrisk identifikation. Inde i det aflåste sikkerhedsrum får kunden adgang til bankboksen med sit kort og sin personlige pinkode, samt nøgle til selve boksen. Administrationen af anlægget håndteres sikkert af SafeStore Auto, og kunden vil altid få udleveret den tilhørende boks.

Tilpassede, modulære og fleksible modeller

Vælg mellem 3 forskellige modeller

 

 • - SafeStore Auto Mini: Systemet er særdeles pladsbesparende, da anlægget er meget kompakt og derfor kan installeres i trange rum.

 • - SafeStore Auto Midi: E komplet system til mellemstore afdelinger til ét-plans løsninger, der nemt og hurtigt kan installeres gennem væggen i forhallen eller som en fritstående enhed.

 • - SafeStore Auto Maxi: Kompakt,effektiv og fleksibel løsning til både stueetage- og kælderniveau. Maxi-systemet er velegnet til montering på stedet samt konfiguration efter kundens behov, med én eller fl ere udleveringssteder.

Sådan virker et automatisk selvbetjent kundeboksanlæg

 • - Kunden åbner døren til sikkerhedsrummet med bankkortet og evt. pinkoden.

 • - Kunden sætter kortet i læseren og indtaster sin pinkoden eller anvender læseren for fingeraftryk. 

 • - Derefter vælger robotten den tilhørende kundeboks og udleverer denne til kunden.

 • - Kunden kan åbne boksen med sin personlige nøgle.

 • -Kunden kan herefter foretage deponering og aflåser derefter kundeboksen.

 • - Kunden returnerer sin boks til højsikkerhedsboksen ved hjælp af touch skærmen.

Kontaktinformation