Vertera

Vertera™ seddeltæller er en vigtig udvikling inden for automatisk kontantoptællingsteknologi, der gør det muligt for finansielle institutioner at fokusere på at yde god service og øge kundernes engagement, samtidig med at omkostningerne reduceres.

Den kompakte seddeltæller har forbedrede detektionsfunktioner og øget ydeevne og pålidelighed og er nem at indarbejde i afdelingen.

Tælleren giver din forretning fordele på flere niveauer og er en omfattende totalløsning, der opfylder både kundens og medarbejderens behov og forbedrer effektiviteten i afdelingen.

Kunderne oplever en hurtig, effektiv og sikker service med færre køer og en mere personlig service, som kun en fuldt uddannet og opmærksom bankkasserer kan give. For bankkassereren fjerner seddeltælleren det gentagne problem med tællenøjagtighed og identifikation af falske sedler og bliver dermed et stærkt hjælpemiddel i afdelingen.

Klargøringsaktiviteterne ved begyndelsen og slutningen af arbejdsdagen elimineres praktisk talt, og der kan rekvireres en samlet og opdateret oversigt over afdelingens kontanter.

Designmæssigt er tælleren kompakt og fleksibel, så den nemt kan integreres i arbejdsmiljøet, uanset om medarbejderne står eller sidder

Indeholder en signifikant forbedret seddel identifikation og ægthedskontrol.

Er godkendt til fuld recirkulering af Euro, da den ud over ægtheds-kontrol, også kan frasortere dårlige/slidte/snavsede sedler.

Det optimerede design sikrer nem brug

Designet af seddeltælleren er optimeret, så medarbejderen effektivt kan foretage indsætning og hævning af kontanter.

Der er fokuseret på at lave en enkel og ligefrem løsning, så brugerne kan varetage både simple og

komplekse kontantrelaterede opgaver med et minimum af produkttræning.

Tælleren har brugervenlige funktioner som tydeligt synlige indikatorlamper, symboler og intuitive mærkater med farvekodede vejledninger.

Den fortrinlige seddelhåndteringsfunktion med indbygget intelligens til automatisk korrigering af problemer uden nogen handling fra bankkassereren gør tælleren ideel til en eller flere brugere.

Når bankkassereren kan fokusere på kunderne frem for optælling af kontanter, forbedres både kunde- og medarbejdertilfredsheden væsentligt, og optællingens nøjagtighed sikres.

Derfor er Vertera både en positiv oplevelse for kunden, bankkassereren og afdelingen.

image

Specifikationer

Specifikationer

  • Proceshastighed, ind 7 sedler pr. sec. ud 8 sedler pr. sek.
  • Håndterer op til 200 sedler ad gangen
  • Minimalt behov for træning
  • Kapacitet 6 eller 8 seddelopbevaringsmoduler, med hver op til 600 sedler pr. modul Sikret
  • CEN III skab i høj eller lav model for stående eller siddende arbejdsstilling

Kontaktinformation